Protestactie 20 augustus omgezet in call to action: Make Holi Fusion Color Fusion!

Naar aanleiding van het aanbod van NXP, een belangrijke sponsor van Holi Fusion Festival (HFF), om een gesprek te faciliteren tussen HFF en de actiegroep, is besloten de protestactie van 20 augustus in Eindhoven om te zetten in een call to action aan de bezoekers van het festival. Het oorspronkelijke doel van de protestactie was om middels een demonstratie een kritisch geluid te laten horen tegen culturele kaping van Holi voor de deur van het festival in Eindhoven en hiermee HFF te dwingen tot een gesprek met ons over de oplossing. Nu we dit doel hebben bereikt, zullen we de actie anders invullen.

Wij zijn blij te horen dat NXP onze bezwaren serieus neemt en de stap heeft gezet naar dialoog. We hopen dat het resultaat van dit gesprek zal zijn, dat HFF de naamswijziging zal doorvoeren en Holi Fusion verandert naar Color Fusion. In aanloop naar het gesprek zullen we een call to action doen aan de bezoekers van het festival. We zullen hiervoor op 20 augustus pamfletten uitdelen waarin het bezwaar en de oplossing staat toegelicht. Ook zullen we foto┬┤s maken van bezoekers die onze oplossing steunen met de slogan: “Make Holi Fusion Color Fusion!”. Hiermee willen we laten zien dat de bezoekers van het festival geen probleem hebben met de voorgestelde naamswijziging en er dus geen reden is om de oplossing af te wijzen.

We doen bij deze een oproep aan iedereen die de oplossing steunt een selfie te maken met de slogan en op onze facebookpagina te posten. De foto’s zullen we aanbieden aan NXP en HFF.