juni 27, 2016

Wat kan jij doen?

Sta je achter de protestactie van Holi is geen Houseparty en wil jij de campagne steunen? De actiegroep roept op tot een boycott van het Holi Festival of Colours en het Holi Fusion Festival vanwege de respectloze wijze waarop ze met het Hindoe lentefeest Holi omgaan. Jij kunt op 5 manieren deze boycott steunen.

1. Zit je op social media? Deel de boycott oproep en laat zoveel mogelijk mensen weten dat deze campagne plaats vindt.

Social media

2. Ben je een inwoner van de Gemeente Amsterdam, Eindhoven of Maastricht? Benader gemeenteraadsleden met een klacht over culturele kaping van Holi en vraag hen het op de agenda van de gemeenteraad te zetten.


Gemeenteraad

3. Heb je de line up gezien? Mail de artiesten die optreden met een verzoek om niet mee te werken aan culturele kaping en hun optreden te weigeren.

DJ
4. Ken je bezoekers die naar de festivals willen gaan? Vraag hen af te zien van bezoek aan Holi Festival of Colours of Holi Fusion Festival en nodig hen uit om gratis Holi te vieren in de lente.

2016-08-20_15-32-27

5. Maak je gebruik van producten en diensten van de sponsoren en samenwerkingspartners? Stuur een klacht naar de sponsoren/partners over medewerking aan culturele kaping van Holi en maak geen gebruik meer van de producten en diensten van de sponsoren en samenwerkingspartners. Kijk naar alternatieve producten en diensten die het Hindoe cultureel erfgoed respecteren.

Stop sign